°C 19

Pozvani ste na šestu Zelinsku šatorijadu: Organizirajte svoj dom u prirodi, zabavite se i veselite

04.08.2023.

Damir Žbulj

U parku zelinskog ŠRC-a i ove će se godine održati popularna 'Šatorijada', manifestacija kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi, a koja će se održati od 18. do 20. kolovoza.

Bit će to šesto izdanje Zelinske šatorijade, u sklopu koje će se organizirati i odbojka na pijesku, igra graničara i druge zabavne igre.

"Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinuti će se da se svi dobro zabavimo. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu. Zabave nam neće nedostajati," poručili su organizatori.

"Nakon što ispraznite ležaljke na plažama dođite u park zelinskog ŠRC-a, postavite svoj šator, organizirajte 'dom' u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade!"

Što se tiče hrane: "Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi, od konzervirane hrane pa do voća i povrća. Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj i ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine..."

Od opreme važno je ponijeti: "Šator, vreću za spavanje, a za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće. Pribor za higijenu, baterijsku svjetiljku, vodu, čekić za zabijanje klinova, rezervnu odjeću..."

"Ponesite gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati," u veselom tonu dodali su organizatori pa naglasili: "Požurite s prijavama, jer lista se brzo popunjava. Prijave primamo do srijede 16. kolovoza."

Početak šatorijade i postavljanje šatora je u petak, 18. kolovoza, od 15 sati. Djeca i mladi ispod 18 godina mogu sudjelovati samo u pratnji roditelja.

"Osigurani su sanitarni čvorovi, a za miran i siguran san i ove godine je s nama Lupus zaštita d.o.o.!"

Svi zainteresirani mogu se javiti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na email adresu tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808, kako bi ispunili prijavnicu.

U slučaju lošeg vremena, organizator ima pravo otkazati događaj.

Galerija slika

Pozvani ste na šestu Zelinsku šatorijadu: Organizirajte svoj dom u prirodi, zabavite se i veselite