°C 16

[FOTO] Brežani podignuli pehar Humanitarke, pobjednici su svi koji su došli na Betonac i donirali za rehabilitaciju Josipa Filipovića

28.08.2021.

Damir Žbulj

Praktički bez riječi i preplavljen emocijama bio je, nakon uspješne održane još jedne Humanitarke, Josip Filipović, momak iz Petrovine, za kojeg se ove godine prikupljaju financijska sredstva kao pomoć u zahtjevnoj rehabilitaciji.

Josip na kraju zahvalio svima koji su organizirali ovaj veliki velikogorički humanitarno-sportski spektakl, svima koji su na bilo koji način pomogli, kao i onima koji su odvojili koju kunu i sudjelovali u ovom plemenitom događaju.

Kiša koja je iz tmurnih oblaka iznad Betonca prijetila praktički čitav dan na kraju praktički i nije padala i sve je prošlo u najboljem mogućem raspoloženju.

Od samog turnira, koji je i ove godine ponudio sjajan mali nogomet pa do popratnog sadržaja, namijenjenog za one najmlađe i one malo starije.

Prestižni pobjednički pehar, poslije cjelodnevnog nadmetanja, pripao je ekipi Night Bar Borovi - Brežani, koji u velikom finalu uspjeli minimalno poraziti domaću momčad Goričani Humanitarka.

U raspucavanju za treće mjesto bolji su bili CB Agram - Omega ZG.

Prije velikog finala priređen je vatromet i tradicionalna velika bakljada, koja simbolizira snagu i zajedništvo naših Goričana!

Kao i svake godine do sada, malonogometna strana ove fantastične priče ipak je u drugom plana, a puno je važnija sama svrha Humanitarke i veliko srce Velikogoričana, koji i u ova teška vremena pronađu način kako pomoći bližnjima i učiniti život u našoj zajednici barem malo boljim.

Nedjelja je rezervirana za 'pospremanje' Betonca, u narednim danima saznat ćemo i rezultate ove humanitarne akcije za Josipa Filipovića, koji je nakon ovakvog događaja sasvim sigurno dobio dodatnu motivaciju za svoju rehabilitaciju, poslije nesreće koja ga je zadesila.