°C 7

Krenule prijave za Humanitarku za Nou Kokanovića

16.05.2023.

Damir Žbulj

Ovogodišnja Humanitarka, već deveta po redu, zakazana je za 27. svibnja, na već dobro poznatoj lokaciji, na Betoncu u goričkom Cvjetnom naselju. Ove godine prikupljaju se financijska sredstva za pomoć u rehabilitaciji i liječenju malog dječaka Noe Kokanovića iz Kuča i kao svake godine, svaka donacija je dobrodošla!

Već sada se mogu uplatiti sredstva na izdvojeni račun, a krenula je i prijava ekipa za humanitarni malonogometni turnir.

 

Mjesta ima za samo 32 ekipe, kotizacija je 70 eura, a prijavite se možete isključivo na broj telefona 097/755-5934.

"S obzirom na iskustva prijašnjih Humanitarki, osigurajte svoje mjesto odmah nakon početka prijava, jer se očekuje da se vrlo brzo popune sva 32 mjesta," poručili su organizatori.

Prijave su počele u ponedjeljak u 18 sati, sve funkcionira po principu 'najbrže prijave' i uplate kotizacije do kraja tjedna, kad će biti poznato tko će sve u borbu za prestižni trofej.

Utakmice se igraju 2x10 minuta, sistemom 5+1, na eliminaciju, odnosno, pobjednik prolazi dalje, poraženi ispada s turnira. U slučaju da utakmica završi bez pobjednika, slijedi raspucavanje po tri penala, a možda i najvažnije je da igrači na Humanitarki mogu nastupiti samo za jednu ekipu!

Sve počinje u subotu, 27. svibnja, u 8 sati, a završetak Humanitarke očekuje se oko 22 sata, uz cjelodnevno druženje, dobru zabavu isportska uzbuđenja!