°C 24

Dani Općine Dubrava: Nagrade zaslužnim Dubravcima

07.06.2018.

Redakcija

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Dubrava jučer je održana povodom Dana Općine. Tom prilikom dodijeljene su i nagrade Općine zaslužnim pojedincima i udrugama, no proslava se nastavlja i u dane vikenda.

-Dubrava je možda mala, ali za nas je neprocjenjiva. To je naš dom i zajednica u kojoj odrastaju naša djeca, te mjesto gdje kreiramo svoju budućnost. Puno smo toga napravili, a sve to kako bi se naša općina izgradila po mjeri svih naših mještana. Nastavljamo i dalje mukotrpno raditi kako bi i dalje podizali životni standard svih mještana Dubrave. Ono što me veseli su projekti koje prepoznaje i Europska unija- poručio je s govornice načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša.

Na svečanoj sjednici uz predstavnike Općine nazočili su i načelnici i gradonačelnici drugih gradova i općina, predstavnici Zagrebačke županije. Uz sumiranje svega postignutog u prvih 12 mjeseci rada načelnika Okroše i njegova tima Dan Općine Dubrava bio je prilika da se javno zahvali i svim Dubravcima koji su svojim radom, volontiranjem i trudom unaprijedili život u Općini u bilo kojem djelu zajednice.Javna priznanja dobilo je četvero pojedinaca i pet udruga. Nagradu Općine Dubrava primilo je Streljačko društvo Dubrava 1094 za vrhunske sportske rezultate postignute na Svjetskom prvenstvu prošle godine.

Priznanja za postignute uspjehe primili su; NK Dubrava, NK Zvekovac pioniri, RK Dubrava, te ŠRD Vukšinac za izuzetan doprinos na planu zaštite i očuvanja prirode.

Kao pojedinci nagrađeni su Milan Grgurić za izuzetan doprinos u razvoju na unaprjeđenju lovstva i zaštite divljači, Branko Belošević za doprinos u razvoju i unaprjeđenju vatrogastva, Darko Dragija za izuzetan doprinos u razvoju i očuvanju kulturne baštine češke nacionalne manjine te Marijana Kozumplik Kemenović za zalaganje i realizaciju programa energetske obnove OŠ Dubrava.  

Nakon jučerašnje svečanosti i u vikendu pred nama slijedi nastavak proslave Dana Općine Dubrave uz koncerte na "Dudnjaku". Sara-Elena i Picadilly show bend zabavljat će publiku u petak, 8. lipnja, od 20 sati, a u 22 nastupaju "Učiteljice".

U subotu od 22 sata slijedi fešta uz Miroslava Škoru, a u veliki koncert već od 20 sati Dubravce će uvesti Štefanjska zvona. Posljednji dan proslave, nedjelja, rezerviran je za svirku Druge dimenzije od 18 sati.

Galerija slika

Dani Općine Dubrava: Nagrade zaslužnim Dubravcima Dani Općine Dubrava: Nagrade zaslužnim Dubravcima Dani Općine Dubrava: Nagrade zaslužnim Dubravcima Dani Općine Dubrava: Nagrade zaslužnim Dubravcima Dani Općine Dubrava: Nagrade zaslužnim Dubravcima Dani Općine Dubrava: Nagrade zaslužnim Dubravcima