°C 12

Završena sezona zaprešičkog Golf kluba

12.11.2018.

Redakcija

Četrnaestim Predsjedničkim Martinje kupom u organizaciji Golf kluba Ban Jelačić, a kojeg se s uvijek iščekuje s posebnom radošću, golferi su priveli kraju ovogodišnju natjecateljsku sezonu.

Turniru se odazvao dosad najveći broj ljubitelja golfa, koji su još jednom pokazali kako se i sportaši znaju opustiti i dobro zabaviti. Da podsjetimo, specifičnost ovog turnira je što natjecateljima tijekom igre dopušta okrijepiti se pokojom kapljicom.

Tako pravila uključuju takozvano 'Martinovo olakšanje', kojim se svakom igraču za 1dcl vina piše udarac manje, a maksimalno 'olakšava' za devet udaraca, kako stvari ipak ne bi izmakle kontroli!

S obzirom na to da je iza zaprešićkog Golf kluba vrlo uspješna godina i da se zaista mogu pohvaliti organizacijom nekoliko kvalitetnih turnira, ali i sjajnim rezultatima svojih članova, Predsjednički Martinje kup ponovno je došao kao šećer na kraju još jedne sezone. Tako je ona zatvorena veselim cjelodnevnim druženjem, pa sve do kasnih večernjih sati, kako i priliči obilježavanju svetog Martina.


(Foto: Grad Zaprešić)