°C 10

Vrbovčani prvenstvo nastavljaju u Sisku

20.02.2018.

Franjo Simić

Naredni vikend kreće proljetna dionica prvenstva 3. HNL-Zapad. Nogometaši Vrbovca ušli su u zadnji pripremni tjedan, uoči gostovanja Segesti u Sisku.

Od polovice siječnja Crveni su uz svakodnevne treninge digrali i devet prijateljskih utakmica, a u subotu i "generalku" u Ždralovima - 2-2.

-Isprobali smo sve igrače, svih 19 igrača, koje smo imali na raspolaganju te nekoliko vlastitih juniora i kadeta. Igrački kadar je isti kao i prošle godine, jedino nam je došao prednji krilni napadač Josip Slišković iz NK Sesveta. Pripremni period je prošao uspješno, bilo je pobjeda i poraza, vidjelo se tu što tko može od igrača, spremni smo za početak prvenstva i smatramo da imamo kapacitet za održati sredinu tablice, pa prema gornjem dijelu - gotovo u dahu referirao nam je sportski direktor Denis Mađar i dodao kako u subotu idu u Sisak puni samopouzdanja i neopterećeni.

Vrbovčani su jesensku dionicu završili na 7. mjestu s 26 bodova (najbolji učinak posljednjih nekoliko godina) i na startu proljetne polusezone gostuju kod pretposljednje momčadi lige, Segeste.