°C 6

Tmurna nogometna jesen u Mraclinu

23.10.2018.

Redakcija

Nogometaši Mraclina još jednom su razočarali svoje gledatelje. Bodove iz Nove Grabe odnio je danas Turopoljac koji je na krilima trostrukog strijelca Petra Milatovića slavio s 3:1. Bila je to nadasve sadržajna utakmica s mnoštvom prilika s jedne i druge strane u kojoj su gosti imali raspoloženog Milatovića koji je najzaslužniji za njihov trijumf.

Bolju igru Turopoljac je okrunio u 31. minuti kada je Milatović svladao domaćeg vratara Dražića. S tim se rezultatom otišlo na odmor, a u nastavak susreta domaća je momčad krenula s dva nova svježa igrača Markom Rusom i Ivanom Kosom. Osjetilo se to na njihovoj igri, a upravo je Kos pogodio za izjednačenje u 65. minuti.

Otvorila se nakon toga utakmica, jer jedna i druga momčad je tražila drugi zgoditak. Do njega su u 81. minuti došli gosti iz Kuča preko Milatovića, koji je sjajnu partiju zaokružio hat- trickom u 89. minuti.

1.ŽNL, 11. KOLO 
NK MRACLIN – NK TUROPOLJAC 1:3 (1:1) 
STRIJELCI: 0:1 Milatović (31), 1:1 I. Kos (65), 1:2 Milatović (81), 1:3 Milatović (89) 
NK MRACLIN: Dražić (od 90. Culović), Petravić, Jakovljević (od 46. Rus), J. Dolibašić, Cvetnić (od 61. Ćevid), Onić (od 46. I. Kos), Domitrović (od 85. A. Dolibašić), Gjurašin, Jurić, M. Kos, Čičak. TRENER: Marko Pancirov 
NK TUROPOLJAC: Šoić (od 90. Zagorec), Kapović, Balenović, Hrženjak (od 90. Markulin), Šestok, Matek (od 87. Čaić), Đuksi, Milatović, Vukadin, Bušić, Lučić. TRENER: Ivica Burić

Galerija slika

Tmurna nogometna jesen u Mraclinu Tmurna nogometna jesen u Mraclinu Tmurna nogometna jesen u Mraclinu