°C 19

Pioniri i juniori Gorice i kadeti Samobora pobjednici Županijskog kupa

28.09.2023.

Damir Žbulj

Mičevec je bio domaćin finala Kupa mladeži Nogometnog saveza Zagrebačke županije, a trofej su podigli pioniri i juniori Gorice, dok su gorički kadeti u završnici minimalno poraženi od Samobora.

Pioniri su pod vodstvom Borisa Trivunova u finalu nadigrali zaprešićki Inter s 3:1, golovima Ante Miletića, Jakova Miholića i Mara Radujkovića.

 

U prvih 11 bili su Myroslav Karkachov, Josip Ceković, Frano Antolić, Maro Radujković, Emanuel Hranilović, Dario Župetić, Jakov Miholić, Jan Cindrić, Stjepan Prahir, Luka Drčelić i Ante Miletić. S klupe su ušli vratar Ivan Grahovac, Marko Rezek, Zvonimir Ivec, Fabio Čagalj, Luka Čolić i Mihael Kelava.

U juniorskom finalu sastali su se Gorica i Kurilovec, a za 2:0 slavlje mladih Goričana zaslužni su bili Vito Ferina i Luka Šajfar.

Voditelj Nogometne škole HNK Gorica Marko Radanić je i trener juniora Gorice, za koje su u finalu nastupili Karlo Matejčić, Bruno Knežević, Patrik Đurašić, Fran Krilić, Vito Ferina, Leon Agatić, Josip Alić, Mateo Šimić, Luka Dora, Vito Šimić i Matar Sekou Sagna, s klupe su priliku dobili vratar Martin Šalković te Stjepan Kučiš, Niko Tkalčević, Luka Šajfar, Luka Kaurin, Luka Kahlina i Josip Markov.

 

U kadetskoj konkurenciji slavili su mladi nogometaši Samobora, golom Patrika Dujmovića.