°C 16

KK Zaprešić u pripremama za novu sezonu

24.07.2019.

Romana Šimek

Nakon najuspješnije sezone Kuglačkog kluba Zaprešić već u ponedjeljak započeli su s napornim treninzima i pripremama za iduću sezonu. Ispred njih je nekoliko pripremnih utakmica u Hrvatskoj, Sloveniji i Njemačkoj kao i posjet turnirima koji će se održati kolovozu.

-U klub nam se pridružio/vratio Borna Gašpert nakon 2 sezone u Grmoščici i prvoj ekipi pridružit će se junior Karlo Zekić. Dečkima uz dobrodošlicu želimo uspješnu sezonu bez ozljeda. Uroš Stoklas otišao je u Njemački SKC Staffelstein, Uroš još jednom hvala na bajkovitoj sezoni i doprinosu koji si dao svojim sportskim rezultatima i odnosu prema sportu i kolegama u klubu. Puno sreće u novoj sredini- poručuju iz kluba.

-Naš novi trener djece Mladen Krvavica najavit će početak priprema za djecu, okupljanje i termine treninga kao i škole kuglanja. Prije početka odraditi ćemo i roditeljski sastanak kako bi roditelji bili upoznati sa planom priprema i kalendarom za iduću sezonu- dodaju. 

Svi rekreativci su dobrodošli, djeca mogu proslaviti rođendan na kuglani ili pokušati odraditi jedan mjesec u školi kuglanja, nakon početka školske godine. 

Potražiti ih možete na Facebook stranici, a rado će odgovoriti na sve vaše upite.