°C 7

EpicBrozo pobjedom i plasmanom na Euro proslavio 27. rođendan!

18.11.2019.

Damir Žbulj

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović, sjajni 'turopoljski top' iz Okuja, na najbolji je mogući način proslavio 27. rođendan, spektakularnom pobjedom na riječkoj Rujevici nad Slovačkom (3:1) i potvrdom plasmana na Europsko prvenstvo iduće godine.

Prije utakmice svi članovi reprezentacije, od suigrača i stožera na čelu s izbornikom Dalićem pa do tehničkog osoblja zaželjeli su mu sve najbolje, a Brozu su se želje ostvarile, Vatreni su dobili Slovake i plasirali se na Euro, što su svi zajedno i burno proslavili.

MODRIĆ I BROZOVIĆ DRŽALI KONTROLU

"Čestitke igračima na pobjedi, osvojenom prvom mjestu u kvalifikacijskoj skupini i plasmanu na Europsko prvenstvo. Hvala svima u stožeru koji su mi pomagali, hvala medijima koji su bili uz nas, to je naš zajednički uspjeh. Velika zahvala ide navijačima, koji su nas pratili diljem Hrvatske i na gostovanjima. Jako sam ponosan i sretan, opet smo cijelu zemlju učinili ponosnom i sretnom. Ovu pobjedu darujemo Vukovaru i Škabrnji," poručio je nakon velike pobjede izbornik svjetskih viceprvaka Zlatko Dalić pa istaknuo: 

"Svi su dali svoj doprinos. Stoperi su naposljetku odigrali bez pogreške, Barišić je bio izrazito aktivan na lijevoj strani, Petković i Perišić upisali su se u strijelce, Modrić i Brozović držali su kontrolu vezne linije... tako da ne bih izdvajao nikoga osim - cijele momčadi"

 

Rođendanska proslava nastavlja se i dan kasnije, u nedjelju, u velikogoričkom EpicBrozo caffe baru uz tamburaški sastav Slavonske Lole.

Brozović je uoči važne kvalifikacijske utakmice, na svoj rođendan, pokazao i svoje veliko srce dajući podršku na društvenim mrežama humanitarnoj akciji VG Legacy, kojom je cilj prikupiti sredstva za prijeko potrebnu medicinsku opremu Dječje bolnice Srebrnjak u Zagrebu, gdje se liječe i brojni gorički mališani.