°C 9

ZŠUGVG: Goran Kovačić i dalje

18.02.2017.

Igor

Na čelnom mjestu Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice i u naredne četiri godine bit će Goran Kovačić koji se jedini kandidirao za tu dužnost. Kako je ispunio sve preduvjete propisane natječajem, skupštinarima nije preostalo ništa drugo nego da mu ukažu novo povjerenje.

-Hvala vam na izboru. Ovime svi potvrđujete kako ste prepoznali rad i rezultate u proteklom razdoblju. I dalje ćemo tjerati Grad na osiguranje još boljih uvjeta- istaknuo je Kovačić.

Darko Blažinčić (HNK Gorica) i Ranko Živković (KK Velika Gorica) izabrani su za dopredsjednike Zajednice, dok su se male promjene dogodile unutar Izvršnog odbora koji je proširen sa sedam na devet članova. Uz predsjednika i dva dopredsjednika za članove su još potvrđeni Branko Kaurić (AK Velika Gorica), Davor Gmižić (SD Gord), Mario Karapandžić (NK Ban Jelačić), Filip Gabelica (NK Udarnik) i Davor Belužić (STK Velika Gorica Stanfar).

Nadzorni odbor ostao je nepromijenjen te će ga i u naredne četiri godine činiti Darko Ćopić, Nenad Črnko i Zdenko Sovina, dok su Jadranko Perlić, Ranko Dobrić i Dražen Bačurin izabrani u Etičko povjerenstvo Zajednice športskih udruga.

U narednom četverogodišnjem mandatu Skupštinu zajednice činit će 38 predstavnika sportskih klubova, od kojih je jučerašnjoj Skupštini nazočilo njih 36.