°C 16

Zimska trail liga u Samoboru: Nove staze za rekreativce i nordijsko hodanje

04.11.2019.

Romana Šimek

Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor i ove godine organizator je zimske trail lige, koja se održava u bajkovitom okružju Samoborskog gorja.

Natjecatelje očekuju dvije lijepe, tehnički zahtjevne i potpuno nove staze, duga na 15 km, kratka na 9 km te kratka rekreativna staza duga 5 km za rekreativce i nordijsko hodanje.

Prvo kolo održava se u subotu, 16. studenog, a kroz 13 kola liga će trajati do 15. veljače kad se održava već tradicionalno Fašničko kolo. Liga će se održavati svake subote u 10:00 sati, a start i cilj je ispred Lovačke kuće na Poljanicama.

-Nakon istrčane utrke okrjepa je spremna u ugodnom ambijentu Lovačke kuće, a uz domaće specijalitete po posebnim „sportskim“ cijenama, očekuje vas i niz iznenađenja, između ostalih i zabavna tombola na svakom kolu- kažu organizatori.

Prijave su moguće putem Stotinke, https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1052, a sve informacije dostupne su na webu: https://kciptsamobor.com/samoborska-zimska-trail-liga/te Facebooku: https://www.facebook.com/SMBZTL/.

Provedite zimu u Samoboru, uživajte u trčanju, domaćim specijalitetima i druženju!