°C 11

[VIDEO] Goričani u Bjelovaru stigli tri gola minusa pa 'potonuli' u drugi poraz

18.11.2020.

Damir Žbulj

Futsal Gorica upisala je u svom osmom prvenstvenom nastupu u 2. HMNL Zapad svoj drugi poraz.

Kod kvalitetne ekipe Bjelovara vodila se velika borba, ali je domaćin na kraju upisao uvjerljivo slavlje rezultatom 7:3.

Bio je to 'čudan' dvoboj u kojem su bjelovarski malonogometaši do 14. minute došli do tri gola prednosti, ali su uporni Goričani u finišu prvog dijela smanjili zaostatak preko Bartolucija, a onda početkom nastavka golovima Šulentića i Devčića doći i do izjednačenja.

Ipak, sredinom drugog poluvremena Bjelovar je ponovno u prednosti i nekoliko minuta kasnije s dva brzinska pogotka prelama utakmicu na svoju stranu. U samom finišu Bajsić postavlja konačni ishod.

MNK FUTSAL GORICA: Pavao Ježić - Dino Bartoluci, Dario Šestić, Tino Čirjak, Darko Duvnjak; Andrija Budimir, Bruno Devčić, Mateo Čekol, Ivan Šulentić, Matija Ceraj, Josip Gorup, Antonijo Papac. 

Vodeća je bez poraza Futsal Pula, ekipa koja je Goricu dobila u finalu regionalnog Kupa i koja je favorit za osvajanje prve pozicije i borbu za plasman u 1. HMNL.

Gorica, Bjelovar i Novi Marof, koji je također ove sezone na svom parketu dobio Goričane, glavni su im konkurenti za osvajanje drugoligaške titule. 

Idući vikend Goričani su slobodni, a onda slijedi veliki derbi na gostovanju u Puli.