°C 10

Victorija Pustaj pobjednica Međunarodnog stolnoteniskog prvenstva

13.11.2018.

Redakcija

Članovi mlađih uzrasta STK Jaska nastupili su na 48. Međunarodnom kadetskom i juniorskom prvenstvu Varaždina, ujedno i 14. Memorijalu Mirko Abramović održanom u varaždinskoj Areni.

Na turniru koji je okupio ukupno čak 454 sudionika iz 6 država: Mađarske, Katra, Srbije, Slovenije, Bosne i Hrvatske, Victoria Pustaj osvojila je naslov pobjednice ovog prestižnog turnira u kategoriji najmlađih kadetkinja u konkurenciji 40 natjecateljica.

Svojim već trećim osvajanjem prvog mjesta na četiri dosad održana turnira, dodatno je učvrstila svoje prvo mjesto na rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza. STK Jaska imala je još jednog predstavnika Andriju Klepića, bivšeg pobjednika tog turnira iz 2015. godine koji je u najbrojnijoj kategoriji kadeta s čak 95 sudionika zapeo odmah nakon prolaska kvalifikacionog dijela natjecanja po grupama.

U nedjelju, 18. studenog, s početkom u 9 sati u Sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko mlade članove kluba očekuje nastup na 2. Otvorenom turniru Regije srednja Hrvatska i 2. Otvorenom turniru Zagrebačkog stolnoteniskog saveza. Stoga se pozivaju svi ljubitelji sporta, a posebno stolnog tenisa da svojim prisustvom pomognu mladim nadama STK Jaska u ostvarenju novih uspjeha.