°C 20

The Secret Club obranio naslov na Hvidri

08.01.2024.

Damir Žbulj

Podizanjem trofeja i drugu godinu zaredom, ekipa The Secret Club obranila je naslov pobjednika na tradicionalnom goričkom malonogometnom turniru Kup HVIDR-a!

The Secret Club je potvrdio svoju kvalitetu i polufinalnom 4:1 pobjedom nad ekipom Midas Tattoo studio, dok su u velikom finalu s 2:1 uspjeli svladati ekipu Turbina, koja je u poluzavršnici nakon raspucavanja prošla CB Vision.

 

Dvostruki strijelac za slavljenike bio je Filip Kosić, koji je na kraju proglašen i najboljim igračem turnira!

Za Turbinu je zabio Šarčević, a poraženi mogu itekako žaliti, jer su u završnici imali nekoliko izuzetno dobrih prilika da ovaj dvoboj odvedu u raspucavanje. Zatresli su i okvir gola, promašili nekoliko zicera te su se ipak morali zadovoljiti peharom za drugo mjesto i novčanom nagradom od 1500 eura.

Pobjednici su nakon obrane naslova i dosadašnji prijelazni pehar preuzeli u trajno vlasništvo, uz objašnjenje organizatora kako već jako dugo nitko nije dvije godine u nizu bio najbolji, a počastili su se i izdašnom novčanom nagradom od 3000 eura.

U dvoboju za treće mjesto domaći CB Vision je s 2:0 svladao Midas Tattoo Studio, golovima Matkovića i Zlatara.

 

CB Vision je zaslužio i trofej za fair play, nakon što su u četvrtfinalu sačekali svoje protivnike da stignu na utakmicu, iako su zbog kašnjenja suparnika mogli utakmicu dobiti i bez borbe!

Uz najboljeg igrača Kosića, najboljim vratarem proglašen je Marko Brleković iz viceprvaka Turbine. Najbolji strijelac sa sedam golova bio je Nikica Brujić iz ekipe Sport One.

Nagrade i priznanja najboljima dodijelili su čelnik goričke HVIDR-e Željko Klasnić, zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Neven Karas, predsjednik Gradskog vijeća Darko Bekić, zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec i čelnik Nogometnog saveza Velike Gorice Željko Mihalj.

Nekoliko stotina gledatelja uživalo je završnog dana 31. izdanja Hvidre i u malonogometnim majstorijama, ali i u zanimljivoj ekshibicijskom dvoboju veteranske ekipe VG Boys i momčadi Javne vatrogasne postrojbe Velike Gorice.