°C 7

Pomoć sportskim prijateljima u nevolji: Odbojkaši Gorice ugostili Petrinjce

05.02.2021.

Damir Žbulj

Prijatelji se poznaju u nevolji! Stara je to izreka koja u ova teška i izazovna vremena posebno dobiva na težini...

Pružili su svojim sportskim prijateljima iz Petrinje ruku pomoći i odbojkaši Gorice, koji su ponudili domaćinstvo, organizirali utakmicu i snosili troškove osmog kola 2. HOL Sjever.

Petrinjci nakon razornog potresa ne mogu trenirati i nastupati u svojoj srednjoškolskoj dvorani i ovo je samo mali znak pažnje kako bi mogli dalje nastaviti s natjecanjem.

Utakmica u Gradskoj sportskoj dvorani završila je u tri seta, Goričani su upisali pobjedu rezultatom 25:21, 25:18 i 25:14, čime su u osmom ovosezonskom nastupu stigli do četvrtog slavlja, a već drugog ove godine.

Trener Gorice Nikola Sabolić inače je iz Daruvara, a ovo mu je prva sezone na klupi velikogoričkih odbojkaša...

"Dečki iz Petrinje nemaju sada svoju dvoranu, pitali smo ih, htjeli su odigrati..."

"Možda smo dosadašnji dio sezone doradili ispod očekivanja, izgubili smo neke utakmice koje nismo trebali, ali smo trenirali odlično!"

"Nastavak natjecanja otvorili smo super, pobijedili smo u dvije utakmice, treniramo skoro svaki dan i mislim kako će ostatak ove polusezone biti puno bolji," najavio nam je Sabolić.

Za Goricu su u pobjedi nad Petrinjom nastupili Dumić, Tolić, Martinaj, Buđak, Strnić, Somek, Rukavina, Tatarović, Baltić (L) i kapetan Klasnić.

U idućem kolu Goričani gostuju kod Daruvara, a nadamo se nastavku ovogodišnjeg pozitivnog niza.