°C 22

Otvorene prijave za 4. Samoborsku biciklijadu!

16.04.2019.

Vana Pocrnjić

Četvrto izdanje Samoborske biciklijade održat će se u subotu, 25. svibnja, sa startom u 10 sati, a okupljanje je od 8:30 sati na glavnom samoborskom trgu, Trgu kralja Tomislava.

Brdsko biciklistički klub Šišmiš će, uz podršku Turističke zajednice grada Samobora ovog proljeća predstaviti još jednu atraktivnu biciklističku rutu, rutu broj 4. Radi se o jednoj od težih samoborskih ruta duljine 23 km te s 520 m visinske razlike. Kreće se iz centra Samobora cestom kroz naselja Mala i Velika Rakovica, Konščicu i Klake do planinarskog doma dr. Maks Plotnikov podno staroga grada Okića. Ruta se dijelom vraća natrag te nastavlja cestom kroz Kotare, Manju Vas i Cerje prema Samoboru. Nakon druženja i ručka organiziran je zajednički povratak u Samobor.

PROGRAM:
- 10 start s Trga kralja Tomislava
- 12 PD dr. Maks Plotnikov, Okić – ručak i druženje
-14 organizirani povratak prema Samoboru

Kotizacija iznosi 40 kuna, a prijaviti se može ovdje. Da bi prijava bila valjana kotizaciju je potrebno uplatiti na žiro račun BBK Šišmiš, Ulica Ivana Perkovca 36, Samobor, IBAN: HR6825000091101210542, Addiko Bank (opis plaćanja: Samoborska biciklijada ime i prezime sudionika) prema sljedećim rokovima do 15.5. prigodna majica i obrok u PD dr. Maks Plotnikov na Okiću, od 16.5. do 21.5. obrok u PD dr. Maks Plotnikov na Okiću.

Oni koji ne uplate kotizaciju do 21.5. su dobrodošli sudjelovati na biciklijadi, ali bez osigurane majice odnosno obroka. Sudjelovanje u biciklijadi je na vlastitu odgovornost uz obaveznu opremu: ispravan MTB bicikl i kacigu.

Vidimo se u Samoboru!