°C 8

Nema rukometa do početka travnja!

12.03.2020.

Damir Žbulj

Svi klubovi pod okriljem Hrvatskog rukometnog saveza odlaze na prisilni odmor do početka travnja zbog svjetske pandemije koronavirusa.

"Sukladno aktualnoj epidemiološkoj situaciji u Republici Hrvatskoj i proglašenoj pandemiji bolesti korona virusa (COVID 19), od strane Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), a u interesu zaštite sportaša pod okriljem Hrvatskog rukometnog saveza (HRS-a), te naših vjernih navijača, HRS po preporuci Središnjeg državnog ureda (SDUŠ) i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), od danas, 12. ožujka do 1. travnja 2020. godine obustavlja sva natjecanja, u svim kategorijama u nacionalnim ligama, kao i u svim natjecanjima u kojima bi hrvatski klubovi ili nacionalne reprezentacije bili domaćini. Ova odluka stupa na snagu odmah po objavi, a na vrijeme će biti poslane daljnje obavijesti o razvoju događaja," priopćenje je iz HRS-a.

Obustavljaju se tako sva natjecanja u svim dobnim kategorijama u svim razinama nacionalnog natjecanja, kao i nastupi naših klubova i reprezentacije u međunarodnim natjecanjima u Hrvatskoj.