°C 13

Mraclin dobio Pušću i ušao u JŽNL

15.08.2020.

Damir Žbulj

Nogometaši Mraclina u idućoj će sezoni nastupati u Jedinstvenoj županijskoj nogometnoj ligi! U kvalifikacijskom okršaju za popunu JŽNL Mraclinci su na neutralnom terenu u Rakitju, uz glasnu podršku svojih najvjernijih navijača, svladali Pušću 2:0 te su se tako priključili Ban Jelačiću iz Vukovine, koji je u trenutku prekida sezone 1. ŽNL bio na vodećem mjestu.

Vidović je protivničku mrežu zatresao u finišu prvog poluvremena, dok je dvoboj prelomio pogodak Milatovića, 25 minuta prije kraja.

Pod vodstvom trenera Pancirova JŽNL su u Rakitju izborili Marić, Desput, Domitrović, Petravić, Skrbin, Onić, Jurić, Augustić, Vidović, Milatović, Ivan Kos, Mario Kos, Bartolić, Ivančić i Kapović.

Već idući vikend počinje prvenstvena sezona a Mraclin u prvom kolu gostuje kod Vatrogasca u Zdencima Brdovečkim, dok će u drugom, koje je na rasporedu u srijedu 26. kolovoza, na svojoj mraclinskoj Grabi dočekati Samobor.

Na otvaranju JŽNL će Polet u Buševcu igrati protiv ŠNM Naftaš Ivanić-Grad, dok će Ban Jelačić u natjecanje krenuti u Vukovini protiv Dinama iz Jakovlja. Turopoljac također prvo kolo igra doma, u Kuče stiže Sveta Nedelja, a Lomnica je domaćin Samoboru. Klas u Mičevcu igra sa Stupnikom.

TOP Kerestinec dočekuje Slogu iz Križa, Strmec igra protiv Vinogradara, a snage će odmjeriti Rakovec i Rakov Potok.