°C 10

MK Velika Gorica u Osijeku na PH u polumaratonu: Bruno Škrinjarić osvojio deseto mjesto i srušio osobni rekord

12.04.2021.

Damir Žbulj

Zapažen nastup ostvarili su predstavnici Maraton kluba Velika Gorica u Osijeku, gdje je održano pojedinačno PH u polumaratonu.

Utrku od 21,1 km najbrže je istrčao Bruno Škrinjarić, u vremenu 1:14:07, što mu je donijelo sjajno deseto mjesto kod muških seniora.

Bruno je popravio svoj novi osobni rekord za više od dvije minute!

Nakon njega ciljnom ravninom prolazi i Martin Pečnik, koji osvaja 14. mjesto u kategoriji M40 s vremenom 1:28:45. I Martin je u Osijeku istrčao svoj najbolji rezultat.

Danijel Trgovac dionicu prolazi za 1:34:27, čime se plasirao na 31. mjesto u kategoriji M40.

Kod djevojaka MKVG prva je u cilj ušla Lana Pečnik, koja s vremenom 1:44:36 osvaja 15. mjesto u kategoriji Ž35

Odmah nakon nje ciljem prolazi i Sanja Klarin s vremenom 1:52:59 te zauzima 27. mjesto kod seniorki te popravlja svoj osobni rekord za više od 15 minuta.

Treća članica tima bila je Renata Horvatek, koja osvaja brončanu medalju u kategoriji Ž55 (1:56:45).

"Čestitamo našim članicama i članovima na odličnim rezultatima. Slijedi nam kratki odmor, a već idućeg vikenda nastupamo na PH na 10 kilometara na stazi u Zagrebu, kao i u 1. kolu Hrvatske atletske lige sjever (HALS) u Čakovcu. Koristimo ovu priliku za zahvalimo Zajednici športskih udruga grada Velika Gorica na logističkoj pomoći oko organizacije puta te naravno Maraton klubu Hrvatski sokol iz Osijeka koji je, u ovo veoma izazovno doba, uspio organizirati jedan fenomenalan atletski događaj," poručili su velikogorički 'maratonci'.