°C 5

Lucija Turčić i Damjan Kvakan podigli pobjedničke pehare na Medveščaku: Veselim se idućim turnirima!

15.07.2021.

Damir Žbulj

Lucija Turčić i Damjan Kvakan iz teniskog kluba iTeam Velika Gorica ostvarili su zavidne rezultate na 'OP TK Medveščak' turniru održanom u Zagrebu.

Damjan je stigao do svojeg drugog naslova u samo tjedan dana, nakon što je 16-godišnjak iz Velike Gorice najbolji bio i na Šalata Openu.

Baka Biserka i djed Mladen s ponosom su pratili njegov uspjeh: "U skupini je dobio sva tri meča, a nakon toga se kroz četvrtfinale i polufinale 'prošetao' bez izgubljenog seta. Finale mu je Lovro Maričić predao bez borbe, ali sveukupno Damjan je ostvario pet uvjerljivih pobjeda i zasluženo osvaja pobjednički trofej vrlo jakog turnira!"

Lucije se kući vratila s dva pehara, jednim za polufinale u pojedinačnoj konkurencije i drugi za pobjedu u parovima s Leom Bilić, 16-godišnjakinjom iz Zagreba.



"U finalu smo dobile par Zorić/Plavljanić. U pojedinačnoj konkurenciji sam u grupi pobijedila prvu nositeljicu Saru Stojanović, a kasnije u turniru i drugu nositeljicu Anamariju Zorić. U polufinalu je više sreće imala malo starija i iskusnija Doris Držanić, inače četvrta nositeljica..."

"Što se tiče parova, ovo mi je drugi turnir u nizu koji igram s Leom Bilić i oba puta smo bile prve! Veselim se idućim turnirima," rekla nam je 14-godišnja Lucija.

[FOTO] Lucija Turčić i Damjan Kvakan podigli pobjedničke pehare na Medveščaku: Veselim se idućim turnirima![FOTO] Lucija Turčić i Damjan Kvakan podigli pobjedničke pehare na Medveščaku: Veselim se idućim turnirima![FOTO] Lucija Turčić i Damjan Kvakan podigli pobjedničke pehare na Medveščaku: Veselim se idućim turnirima![FOTO] Lucija Turčić i Damjan Kvakan podigli pobjedničke pehare na Medveščaku: Veselim se idućim turnirima![FOTO] Lucija Turčić i Damjan Kvakan podigli pobjedničke pehare na Medveščaku: Veselim se idućim turnirima![FOTO] Lucija Turčić i Damjan Kvakan podigli pobjedničke pehare na Medveščaku: Veselim se idućim turnirima![FOTO] Lucija Turčić i Damjan Kvakan podigli pobjedničke pehare na Medveščaku: Veselim se idućim turnirima![FOTO] Lucija Turčić i Damjan Kvakan podigli pobjedničke pehare na Medveščaku: Veselim se idućim turnirima!