°C 10

Idealan trenutak za 'selidbu' u Istru

10.01.2021.

Damir Žbulj

Nogometaši Gorice odradili su prvi tjedan priprema na travnjaku Gradskog stadiona, a od ponedjeljak sele u Medulin.

Čini se u pravom trenutku, jer je u nedjelju Veliku Goricu zabijelio snijeg, a u narednim danima najavljuje se poprilično hladno i neugodno vrijeme.

Istarska obala trebala bi biti idealna destinacija, pogotovo jer Gorica svoju prvu ovogodišnju utakmicu igra upravo u Puli.

"Imali smo kratku pauzu od 14 dana i sad smo protekli tjedan nastavili s treninzima. Zadovoljni smo, upoznajemo se još s novim trenerom, ali mislim da to ide u dobrom smjeru. Nadam se kako ćemo nastaviti igrati kao što smo igrali i u jesenskom dijelu sezone," pojasnio je stoper Aleksandar Jovičić i posebno naglasio:

"Valdas je udario temelje, a mislim kako je Oreščanin sličan tip trenera, koji teži igri. Mislim da ćemo to do početka nastavka sezone biti još bolje. Nadam se kako ćemo nastaviti u istom ritmu i kako ćemo izgledati još i bolje!"

Turopoljski prvoligaš trenutno je na fantastičnom trećem mjestu ljestvice, uz tek četiri boda manje od vodećeg Dinama. No, još uvijek je pitanje u kojem će kadru nastaviti sezonu i tko će sve napustiti Goricu...

"Još smo svi na okupu. Znam da neki igrači imaju ponude, ali se nadam kako ih neće previše napustiti klub. Uigrani smo dobro, ne bi bilo dobro da ih dosta ode. Svi zajedno želimo tu Europu i nadam se da ćemo to i izboriti!"

"Uživamo u svakom danu, u svakom treningu i radujemo se budućim utakmicama. Nadam se kako ćemo ostvariti željene rezultate i da ćemo pokušati izboriti tu Europu, koju svi željno iščekujemo," zaključio je Jovičić.

(Foto: HNK Gorica)