°C 8

I move 4 Fuji: Budite dio ekipe Fujijevaca na Wings for Life World Run utrci u Zadru

13.11.2019.

Damir Žbulj

Velikogorički Judo klub za osobe s invaliditetom Fuji ponovno će organizirano sudjelovati na spektakularnoj Wings for Life World Run utrci u Zadru, koja ima za cilj - ozljede leđne moždine učiniti izlječivima.

Otvorene su prijave za sedmo izdanje utrke, koja će se održati 3. svibnja iduće godine, a priključiti se možete i vi, kao dio ekipe nezaustavljivih Fujijevaca.

Još nakon prošle utrke su 'kapetanica' Marina Drašković i ostatak ekipe iz kluba poručili: "Bit ćemo brojniji, jači i definitivno pripremljeniji. Tko želi biti dio 'I move 4 Fuji' pokreta, dobrodošao je. Trčimo za sve koji to ne mogu, a posebno za naše članove!"

Nošeni isključivo pozitivnim emocijama, rekordnih deset tisuća sudionika naći će se na startu hrvatskog Wings for Life World Run spektakla koje čeka uzbudljiva ruta nakon izlaska iz prelijepog Zadra, trčanje magistralom uz pogled na dalmatinske krajolike, autentičnu arhitekturu i plavetnilo Jadranskog mora. Naravno, sve to uz glasnu podršku strastvenih navijača i mnogo zabave, prije, za vrijeme i poslije utrke!

Zajedništvo, pozitivna energija, nesebičnost, ljubav prema kretanju i predivni krajolici. Riječi su to koje najbolje opisuju omiljenu humanitarnu avanturu!

Zadar će tako ponovno biti dio globalne Wings for Life World Run utrke u kojoj će te svibanjske nedjelje sudjelovati više od stotinu tisuća natjecatelja diljem svijeta, na šest različitih kontinenata. Svi će startati u isto vrijeme, ali negdje po danu, a drugdje po noći. Na nekim stazama trčat će se po kiši i hladnoći, drugdje po vrućini i snažnom suncu, što ovu utrku čini jedinstvenom, kao i ravnopravno sudjelovanje osoba u kolicima i trkača, koji će uz bok jedni drugima juriti prema boljoj budućnosti, sa željom da jednog dana potrče i oni koji to danas ne mogu.

Cijeli iznos uplate startnine namijenjena je zakladi Wings for Life koja prikuplja novčana sredstva za provođenje i ulaganje u istraživanja ozljeda leđne moždine, s ciljem pronalaska lijeka.

Budite i vi dio I move 4 Fuji pokreta (PRIJAVA), kao i cijelog Wings for Life World Run humanitarnog trkačkog spektakla!