°C 8

Humanitarni susret uoči gostovanja Vatrenih: Nogometašice Dinama protiv navijača na Udarniku igraju za Fuji

28.05.2021.

Damir Žbulj

Popuštanjem epidemioloških mjera stvorili su se uvjeti za malo više druženja na otvorenome. Iako još uvijek nije dopušten povratak gledatelja na službena sportska natjecanja, javna događanja na otvorenom mogu se održavati i prema aktualnim odlukama Stožera civilne zaštite RH na jednom mjestu se može okupiti do 100 ljudi.

Uoči dolaska Vatrenih na velikogorički Gradski stadion na Udarniku će se tako prvog dana lipnja od 13 sati održati revijalni humanitarni susret između ekipe ŽNK Dinamo Zagreb i kluba navijača Budi Ponosan Fan Club, uz prikupljanje donacija za naš Judo klub za osobe s invaliditetom Fuji.

"Ako ste u mogućnosti, dođite 1. lipnja u Kurilovec i pomognite svojom donacijom, no, ukoliko želite pomoći Fujijevcima, a ne možete doći na 'utakmicu', svoju uplatu možete izvršiti na IBAN Udruge Budi ponosan Fan Club HR7024020061100956431 s opisom plaćanja - donacija za Fuji," poručili su organizatori.

Voditelj programa bit će Mario Petreković, a očekuje se dobra zabava i pozitivna atmosfera, baš kao i uvijek kad je u pitanju naš JKOSI Fuji

"Na sam susret dolaze i poznati i nepoznati nogometaši od Slavonije do BiH grada Žepće, a imamo i čast da će gol navijača braniti proslavljeni vratar Dinama Zagreb Mario Jozić te da će zaigrati i Jerko Leko," rekli su nam za kraj.