°C 9

Gornja Opatija slavi trofej, Matej Skrbin najbolji igrač, Pavao Galović prvi topnik Breške lige

18.08.2020.

Damir Žbulj

Sjajna sezona 17. izdanja Malonogometne lige Vukomeričke gorice imala je isti takav završetak! Već tradicionalno na blagdan Velike Gospe u Dubrancu se odlučuje o prvaku, a ove godine trofej odlazi u Gornju Opatiju!

U posljednjem kolu čak četiri ekipe imale su šansu za slavlje, ali je Gornja Opatija iskoristila vodeću poziciju i 3:0 pobjedom nad Šiljakovinom zacementirala svoju poziciju na vrhu. Josip Brajković s dva pogotka i Daniel Brajković s jednim potvrdili su titulu...

U posljednjoj utakmici Dubranec je sa 6:3 nadigrao Veliku Bunu i za sjajnu sezonu nagrađen je drugim mjestom i peharom viceprvaka. Fenomenalni Pavao Galović utrpao je u suparničku mrežu novih pet komada pa je na kraju s ukupno 32 pogotka zaslužio titulu najboljeg strijelca.

Donji Hruševec je u izravnom okršaju dobio branitelja naslova Kravarsko pa je na kraju završio na trećem mjestu. Za 2:1 pobjedu zabili Zvonimir Matušin i Matej Skrbin, koji je na kraju ovogodišnje Breške lige i uzeo nagradu za najboljeg igrača!

Vratar pobjednika Ivan Klasnić proglašen je najboljim čuvarem mreže, a u ovogodišnju najbolju šestorku, uz Klasnića, Skrbina i Galovića, izabrani su i Matija Brajković (Gornja Opatija), Robert Huđber iz Velike Bune te Marko Tičarić iz Kravarskog.