°C 4

FOTO: Uspješna biciklijada Krašićem povodom Dana mladih

17.08.2020.

Maja Peranić

Više od 12 kilometara biciklističke rute odvozili su rekreativci s područja Krašića, sudionici velike biciklijade održane povodom Međunarodnog dana mladih, a u organizaciji Udruge za lokalni razvoj "Turbina promjena".

Biciklijada je bila samo dio najavljenih i planiranih aktivnosti u okviru Projekta usmjerenog aktivnostima za mlade na ruralnim područjima „Mladi za mlade“ u 2020. godini, a kroz koju se prigodno obilježio Međunarodni dan mladih, koji se i inače obilježava svake godine 12. kolovoza.

Organizatori ističu veliko zadovoljstvo održanom biciklijadom kojoj su pristupili sudionici svih dobnih skupina željni dobre zabave i rekreacije u prirodi.

-Krenulo se iz centra Krašića, kroz mjesta Krupače i Pribić, pa sve do predivnog Parka prirode Slapnica, gdje su svi sudionici i organizatori imali prilike predahnuti uz dobro društvo i hladno osvježenje. Velika većina sudionika, volontera, ali i slučajnih prolaznika, bila je oduševljena idejom organizacije i provedbe aktivnosti ovog tipa te su izrazili želju za više dostupnog sadržaja poput aktivnosti koje se trenutno provode u općini Krašić, a kroz koje bi svi članovi lokalne zajednice, ali i šire, kvalitetnije provodili slobodno vrijeme - istaknuli su organizatori iz Udruge "Turbina promjena".

S obzirom na trenutnu situaciju s COVIDOM – 19, biciklijada se održala uz sve preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Galerija slika

FOTO: Uspješna biciklijada Krašićem povodom Dana mladih FOTO: Uspješna biciklijada Krašićem povodom Dana mladih FOTO: Uspješna biciklijada Krašićem povodom Dana mladih FOTO: Uspješna biciklijada Krašićem povodom Dana mladih FOTO: Uspješna biciklijada Krašićem povodom Dana mladih FOTO: Uspješna biciklijada Krašićem povodom Dana mladih FOTO: Uspješna biciklijada Krašićem povodom Dana mladih FOTO: Uspješna biciklijada Krašićem povodom Dana mladih FOTO: Uspješna biciklijada Krašićem povodom Dana mladih