°C 16

Zelina: Dodijeljena sredstva za razvoj komunalnog standarda

13.06.2019.

Josipa Hodalj

U Svetom Ivanu Zelini održana je dodjela Odluka o sufinanciranju projekata za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2019. godini koja uključuje gradove i općine Zagrebačke županije.

U ime Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja savjetnik ministra Alen Grabar uručio je Odluke o sufinanciranju projekata za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2019.godini gradonačelniku Hrvoju Košćecu te predstavnicima Općine Bedenica, Općine Dubrava, Grada Ivanić Grada, Općine Kloštar-Ivanić, Općine Orle te Grada Vrbovca.

Uručenje odluke održavalo se u gradskoj vijećnici. 

Navedenom odlukom Gradu Sveti Ivan Zelina odobreno je sufinanciranje projekta pod nazivom "Izgradnja parkirališta s komunalnom infrastrukturom na području Grada Svetog Ivana Zeline-1. faza". Prema prijavi na Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2019. godini, Iznos je 391.000,00 kuna.

Provedba projekta obuhvaća izgradnju parkirnih mjesta u sklopu 2 područja Grada Svetog Ivana Zeline, a to su turističko-ugostiteljsko i sportsko rekreacijsko područje.

 

Foto: Sveti Ivan Zelina