°C 1

Zaprešić uskoro kreće u izgradnju novog dječjeg vrtića vrijednog 22 milijuna kuna!

18.02.2021.

Maja Peranić

Zaprešić će do jeseni iduće godine dobiti novi dječji vrtić. Najavljeno je to iz Gradske uprave Grada Zaprešića koja je danas predstavila projekt izgradnje novog objekta vrtića. Vrtić će se graditi u Ulici K.Š. Đalskog, a sva projektna dokumentacija je spremna. Vrijednost izgradnje novog objekta cijeni se na 22 milijuna kuna.

Kako doznajemo iz Grada, gradit će se dvoetažna zgrada klasične gradnje veličine 1 800 kvadrata s deset soba. Sve sobe u prizemlju imat će direktan izlaz na zelenu površinu.

-Bit će izgrađeno ukupno 10 soba što će osigurati upisivanje većeg broja djece nego do sada. Novoizgrađeni prostor primit će 4 skupine djece koje su smještene u područnom objektu DV Maslačak na Trgu mladosti. Novi prostori povećat će i kvalitetu odgojno-obrazovnog programa-istaknuli su iz Grada.

U tijeku je javna nabava, a vrtić bi svoja vrata, prema najavama, trebao otvoriti u rujnu 2022.godine.

-Veseli me ostvarenje ovakvih projekata koji će djetinjstvo malih Zaprešićana učiniti još kvalitetnijim-poručio je gradonačelnik Zaprešića Željko Turk.

Galerija slika

Zaprešić uskoro kreće u izgradnju novog dječjeg vrtića vrijednog 22 milijuna kuna! Zaprešić uskoro kreće u izgradnju novog dječjeg vrtića vrijednog 22 milijuna kuna! Zaprešić uskoro kreće u izgradnju novog dječjeg vrtića vrijednog 22 milijuna kuna! Zaprešić uskoro kreće u izgradnju novog dječjeg vrtića vrijednog 22 milijuna kuna! Zaprešić uskoro kreće u izgradnju novog dječjeg vrtića vrijednog 22 milijuna kuna!