°C 18

Ured LAG-a Sava u Svetoj Nedelji započeo s radom

14.01.2020.

Romana Šimek

Danas je započeo s radom ured Lokalne akcijske grupe Sava u Svetoj Nedelji. Početku rada ureda nazočili su predsjednik LAG-a Sava Krunoslav Znika, zamjenik gradonačelnika Grada Svete Nedelje Davor Nađi, viša savjetnica za gospodarstvo i projekte Grada Svete Nedelje Martina Fabijan, stručna suradnica LAG-a Sava Marijana Jurak, te ispred Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva Ministarstva poljoprivrede Marijan Mavračić.

Predsjednik LAG-a Sava tom je prilikom istaknuo kako mu je izuzetno drago  da ured započinje s radom i kako će biti na usluzi svim poljoprivrednicima s područja Svete Nedelje, ali i Samobora i Stupnika. Zamjenik gradonačelnika Davor Nađi također vjeruje kako će ured LAG-a Sava i poljoprivredna savjetodavna služba biti od velike pomoći svim poljoprivrednicima, posebice na provedbi projekata vezanih uz ruralni razvoj, te istaknuo kako je otvaranjem  ureda LAG Sava svoj rad i djelovanje približio građanima.

Lokalna akcijska grupa ”SAVA” počevši od danas, 14. siječnja 2020. godine, svakog utorka održavat će uredovni dan u Svetoj Nedelji. Za poljoprivrednike kao i druge zainteresirane za provedbu projekata ruralnog razvoja djelatnici LAG-a bit će na raspolaganju u prostorijama Ministarstva poljoprivrede (Savjetodavne službe) na adresi Marijana Stilinovića 17, Sveta Nedelja u vremenu od 08:00-15:00 sati.