°C 11

U teškoj prometnoj nesreći kod odmorišta Ježevo smrtno stradale dvije osobe

10.09.2020.

Maja Peranić

Teška prometna nesreća dogodila se jučer oko 16 sati na A3 kod odmorišta Ježevo. Policija je izvijestila kako su u nesreći sudjelovala tri teretna i dva osobna vozila, izbio je i požar, a dvije osobe su smrtno stradale.

-Jučer oko 16 sati na A3, 3 km nakon odmorišta Ježevo u smjeru istoka, za sada iz neutvrđenih razloga i na neutvrđen način došlo je do prometne nesreće između tri teretna vozila, od kojih su dva turskih, a treće crnogorskih nacionalnih oznaka te dva osobna vozila, od kojih je jedno bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka, a drugo bjelovarskih registarskih oznaka. Nakon prometne nesreće izbio je požar-izvijestili su iz PU zagrebačke.

Požar su ugasili vatrogasci te je u suradnji s nadležnim službama, od 18.57 sati žurno otvoren sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić Grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom.

-Prema dosad prikupljenim informacijama u prometnoj nesreći dvije osobe iz teretnih vozila su smrtno stradale, dok druge osobe nisu ozlijeđene-kazali su u policiji.

Na mjestu događaja policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom provode očevid, nakon čega će se znati kako je došlo do ove prometne nesreće.