°C 23

Samobor: Promet Gajevom zatvara se od ponedjeljka! Šmidhenova postaje dvosmjerna

07.07.2020.

Maja Peranić

Iz Grada Samobora su izvijestili o novoj regulaciji prometa u centru grada koja će od ponedjeljka, 13. srpnja, biti na snazi 45 dana. Razlog tomu su radovi u ulici Ljudevita Gaja.

Zbog radova na rekonstrukciji Gajeve ulice u Samoboru, ta će se ulica od ponedjeljka 13.srpnja, u 8 sati ujutro zatvoriti za sav promet osim vozila gradilišta. Obilazni pravac odvijat će se dvosmjerno kroz Ulicu Ljudevita Šmidhena što će trajati narednih 45 dana koliko je predviđeno izvođenje radova.

Novosti su to posebno za stanovnike Gajeve, i okolnih ulica kojima će se zbog situacije osigurati besplatno parkiranje kod kina.

-Stanovnicima i gospodarskim subjektima Ulice Ljudevita Gaja, Ulice Danice Ilirske i Ulice Ilirskog pokreta, kojima će biti onemogućen pristup vozilima, osigurat će se besplatno parkiranje na javnom parkiralištu u Ulici Josipa Komparea (parking iza kina) – ističu iz Gradske uprave i dodaju:

-Molimo stanovnike navedenih ulica koji imaju potrebu korištenja parkinga da dostave podatke o registraciji vozila i potvrdu o prebivalištu na mail adresu privremeni.parking@samobor.hr

Građane se moli da se pridržavaju prometne signalizacije za vrijeme privremene regulacije prometa te za strpljenje i razumijevanje.