°C 16

Nominirajte najbolju turističku ponudu: Predstavljena nova nagrada za izvrsnost u turizmu Zagrebačke županije

31.01.2023.

Redakcija

Od danas do 15. veljače traži se najbolje od najboljeg u Zagrebačkoj županiji.

Na konferenciji za novinare u Centru za posjetitelje Velike Gorice predstavljena je nova jedinstvena nagrada za izvrsnost u turizmu – „Ruža Zagrebačke županije”.

Direktorica Turističke zajednice, Ivana Alilović, objasnila svrhu nagrade.

- Brendiranje Zagrebačke županije nužno je da bi pokazali kvalitetu cjelokupnog našeg područja i pokazali one ljude koji stoje iza kamera i svjetala koji mukotrpno rade da bi ovu priču i prezentirali. Smatram kako je svima potreban jedan poticaj da bi stvarali izuzetne pojedince. Ovom nagradom ćemo one koji su najbolji istaknuti, a one koji dosad još nisu dobili kreativnu ideju, možda ponukati da u narednom periodu stvore nešto drugačije jer moramo naglasiti da je čovjek ključ uspjeha, ne samo u turizmu, nego u svakom dijelu života, a jednako tako ga je potrebno potaknuti, pohvaliti i istaknuti – izjavila je za medije Alilović.

Kvaliteta će se ocjenjivati u šest kategorija – održivost, inovativnost, eno-gastronomija, smještajni kapaciteti, pojedinci i društveno odgovorno poduzetništvo. Za svaku kategoriju predviđene su po dvije nagrade, a prijaviti se mogu svi objekti i pojedinci, bilo sami ili od strane lokalne turističke zajednice, putem obrasca na web stranici Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Prijave kreću od danas i traju do 15. veljače, a dodjela nagrada održat će se 28. veljače u restoranu Chop Old House u Velikoj Gorici, gdje će žiri od pet osoba iz medijske slike Hrvatske kao te iz turističkog sektora Zagrebačke županije ocjenjivati kvalitetu, tradiciju i inovativnost turističkih proizvoda i usluga te nagraditi one najbolje.

Galerija slika

Nominirajte najbolju turističku ponudu: Predstavljena nova nagrada za izvrsnost u turizmu Zagrebačke županije Nominirajte najbolju turističku ponudu: Predstavljena nova nagrada za izvrsnost u turizmu Zagrebačke županije Nominirajte najbolju turističku ponudu: Predstavljena nova nagrada za izvrsnost u turizmu Zagrebačke županije Nominirajte najbolju turističku ponudu: Predstavljena nova nagrada za izvrsnost u turizmu Zagrebačke županije