°C 28

Ljubitelji fotografije prijavite se na natječaj Turističke zajednice Zagrebačke županije „Photo Zagreb County”

15.05.2024.

Redakcija

Turistička zajednica Zagrebačke županije najavila je četvrto izdanje svog popularnog fotografskog natječaja Photo Zagreb County. Pozivanju sve ljubitelje fotografije da se pridruže u ovoj kreativnoj avanturi i otkriju ljepote Zagrebačke županije kroz svoj objektiv.

Ovogodišnji natječaj predstavlja izuzetnu priliku za sve fotografe, kako amatere tako i profesionalce, da pokažu svoj talent i kreativnost.

-Uz šest raznovrsnih tema, od aktivnog boravka u prirodi do eno-gastro motiva, pružamo vam priliku da istražite i zabilježite raznolikost naše prekrasne županije – istaknuto je na predstavljanju natječaja.

 -Nagradni natječaj 'Photo Zagreb County' već je postao tradicionalna aktivnost naše turističke zajednice. Kroz protekla izdanja, vidjeli smo izniman doprinos sudionika u promociji naše destinacije putem fotografije. Slika govori više od tisuću riječi i upravo se veselimo ponovo biti pred teškom odlukom odabira onih koji će kroz objektiv prikazati ono najljepše što naša županija nudi – istaknula je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

 Osim prilike za osvajanje vrijednih nagrada, uključujući wellness vikend, večeru za dvoje i degustacije pjenušavih vina diljem Zagrebačke županije, najbolji radovi bit će izloženi na posebno organiziranoj izložbi, pružajući autorima priliku za dodatno predstavljanje, ali i priznanje.

 Prijave za sudjelovanje otvorene su od 15. svibnja do 15. lipnja 2024. godine. Svi zainteresirani mogu pronaći više informacija o natječaju i načinu prijave na poveznici.

 

(Foto: Dražen Kopač)