°C 10

Kod Velike Gorice teško stradao 36-godišnjak: Automobilom je sletio u odvodni kanal

28.02.2021.

Petar Brnada

Na području Velike Gorice, na županijskoj cesti između mjesta Drnek i Ribnice u subotu navečer dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško stradao 36-godišnji muškarac, izvijestili su jutros iz Policijske uprave zagrebačke.

Nakon provedenog očevida utvrđeno je kako je 36-godišnjak oko 19 sati upravljao osobnim automobilom marke Opel zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom županijske ceste broj l -31170, između mjesta Drnek i Ribnica, u smjeru sjeverozapada.

Ulaskom u lijevi zavoj, navode iz policije, nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste, uslijed čega je izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom i oko 860 metara jugoistočno od raskrižja s kolnikom županijske ceste broj ž-3041 u bočnom zanošenju ulijevo sletio van kolnika u odvodni kanal.

-Nakon slijetanja, vozilom se, nakon otprilike 44 metra, u nekontroliranom kretanju vratio na kolnik. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC sestre milosrdnice- priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.