°C 19

Izvukli vozača koji je ostao zarobljen u autu nakon slijetanja u Bedenici

21.05.2020.

Redakcija

U Bedenici je jučer u večernjim satima došlo do slijetanja osobnog vozila u kanal pri čemu se auto prevrnuo na krov, a vozač je ostao zarobljen unutar auta, što je potvrdio i zapovjednik DVD-a Sveti Ivan Zelina, Kristijan Koščec, kako izvješćuju 24 sata.

- Zaprimili smo dojavu u 19.21 sat. Osam vatrogasaca iz Zeline i osam vatrogasaca iz DVD-a Bedenica zajedno s kolegama iz hitne pomoći izvuklo je vozača, koji je srećom bio pri svijesti i glava mu je bila iznad vode – kazao je zapovjednik Koščec.

Kako su kazali iz DVD Sveti Ivan Zelina, na intervenciju su izašli s navalnim i kombi vozilom. Morali su rezati vrata auta sa hidrauličnim alatom. Spašavanje je trajalo 20-ak minuta, a intervenciju je otežala duboka voda. Vozač je prevezen u bolnicu, a ozljede zasada nisu poznate.

Foto: DVD Sveti Ivan Zelina

Galerija slika

Izvukli vozača koji je ostao zarobljen u autu nakon slijetanja u Bedenici Izvukli vozača koji je ostao zarobljen u autu nakon slijetanja u Bedenici Izvukli vozača koji je ostao zarobljen u autu nakon slijetanja u Bedenici