°C 21

Iz Svetog Ivana Zeline pozivaju vas na nezaboravno kampiranje u prekrasnom parku zelinskog ŠRC-a

10.08.2023.

Redakcija

Nakon što ste izguštali more i plaže, vrijeme je da se aklimatizirate na kontinentalnu klimu u prekrasnom parku zelinskog ŠRC-a od 18. do 20. kolovoza. Postavite svoj šator, organizirajte "dom" u prirodi, zabavite se i veselite.

- U sklopu manifestacije organizirat ćemo odbojku na pijesku, igru graničara i druge zabavne igre. Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinuti će se da se svi dobro zabavimo. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu. Zabave nam neće nedostajati. Ponesite gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati. Očekujemo da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje – poručili su iz Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline

Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).
Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća...

Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava, a prijave se primaju do srijede 16. kolovoza. 

Postavljenje šatora/početak je u petak 18. kolovoza u 15 sati. Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja.

Osigurani su sanitarni čvorovi. Za miran i siguran san ove godine brine Lupus zaštita d.o.o..

Svi zainteresirani mogu se javiti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808 kako bi ispunili prijavnicu.

U slučaju lošeg vremena, događaj se otkazuje.

Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell