°C 20

Dječji vrtić Medvjedići Rugvica počeo s radom: 'Cijeli ovaj projekt iza sebe nosi mukotrpan trud i rad’

10.01.2022.

Redakcija

U Dječji vrtić Medvjedići Rugvica danas je zakoračilo 124 djece. Riječ je o novom vrtiću na području općine Rugvica, pod jedinicom lokalne samouprave.

Kako otkriva načelnik Općine, Mato Čičak, ovim je korakom ostvaren jedan od najvećih ciljeva koji su su zadali još 2015. godine. Nadodao je kako iza cijelog projekta stoji mukotrpan trud i rad kako bi se za građane izgradila ova prijeko potrebna institucija.-Današnji dan je zalog za budućnost i našu djecu, zalog za našu Rugvicu. Našim mališanima od srca želim što bezbrižnije koračanje na putu odrastanja, a cijelom stručnom timu vrtića na čelu s ravnateljicom želim uspješnu pedagošku godinu- kazao je Mato Čičak.

Kako ističu iz vrtića, prostor je suvremeno izgrađen i opremljen kako bi se omogućilo kvalitetno ostvarivanje programa za rad s predškolskom djecom, a osigurani didaktički materijali omogućuju zadovoljavanje različitih interesa djeteta, prilagođenih određenoj dobi i sposobnostima djece.


U prostorijama vrtića nalazi se i senzorna soba, opremljena materijalima koji omogućuju djeci s razvojnim odstupanjima višeosjetilnu stimulaciju ili smanjenje osjetilnih podražaja. Vanjski prostor čini park s različitim spravama te nudi dovoljno mjesta za kretanje, istraživanje i igru na otvorenome uz sunčana mjesta i mjesta u hladu te meke površine.

 

Galerija slika

Dječji vrtić Medvjedići Rugvica počeo s radom: 'Cijeli ovaj projekt iza sebe nosi mukotrpan trud i rad’ Dječji vrtić Medvjedići Rugvica počeo s radom: 'Cijeli ovaj projekt iza sebe nosi mukotrpan trud i rad’ Dječji vrtić Medvjedići Rugvica počeo s radom: 'Cijeli ovaj projekt iza sebe nosi mukotrpan trud i rad’ Dječji vrtić Medvjedići Rugvica počeo s radom: 'Cijeli ovaj projekt iza sebe nosi mukotrpan trud i rad’ Dječji vrtić Medvjedići Rugvica počeo s radom: 'Cijeli ovaj projekt iza sebe nosi mukotrpan trud i rad’ Dječji vrtić Medvjedići Rugvica počeo s radom: 'Cijeli ovaj projekt iza sebe nosi mukotrpan trud i rad’ Dječji vrtić Medvjedići Rugvica počeo s radom: 'Cijeli ovaj projekt iza sebe nosi mukotrpan trud i rad’