°C 20

Crveni križ i DVD Dugo Selo u akciji podjele paketa hrane

07.04.2020.

Redakcija

Snage su ujedinile ekipe Crvenog križa i DVD-a Dugo Selo i krenule jučer u podjelu paketa hrane iz Socijalne samoposluge.

- Kako svima poručujemo #ostanitedoma i #buditeodgovorni bilo je potrebno sve pakete direktno odvesti do domova naših korisnika, zbog čega nam je pomoć DVD-a Dugo Selo bila izuzetno dragocjena. Ujedno, zahvaljujući donaciji tvrtke EURO-MILK, uz pakete smo žurno podijelili i njihovu donaciju. S podjelom paketa nastavljamo i drugi tjedan - poručuju iz Crvenog križa Dugo Selo.

 

Velika je pomoć vrijednih vatrogasaca DVD Dugo Selo.

- 365 dana u godini, 24 sata dnevno smo na raspolaganju kad je nekome potrebna pomoć pa smo tako i danas našim prijateljima iz Gradskog društva Crvenog križa Dugo Selo pomogli u podijeli paketa hrane s našim kombi vozilom - poručuju dugoselski vatrogasci.

Veliko hvala svim volonterima i akterima ove humanitarne priče. Kako im se još možemo najbolje zahvaliti? Tako da budemo odgovorni i savjesni, da poštujemo sve donesene mjere u cilju epidemiološke prevencije ali i suzbijanja pandemije. To je najveća zahvala svim ljudima koji na terenu pomažu najpotrebitijima, u nadi za bolje sutra!

Galerija slika

Crveni križ i DVD Dugo Selo u akciji podjele paketa hrane Crveni križ i DVD Dugo Selo u akciji podjele paketa hrane Crveni križ i DVD Dugo Selo u akciji podjele paketa hrane Crveni križ i DVD Dugo Selo u akciji podjele paketa hrane Crveni križ i DVD Dugo Selo u akciji podjele paketa hrane Crveni križ i DVD Dugo Selo u akciji podjele paketa hrane Crveni križ i DVD Dugo Selo u akciji podjele paketa hrane Crveni križ i DVD Dugo Selo u akciji podjele paketa hrane Crveni križ i DVD Dugo Selo u akciji podjele paketa hrane