°C 3

VE-GO-RA poziva na predavanje "Prisutnost na webu – online pozicioniranje poslovanja"

20.02.2021.

Petar Brnada

Ako krećete ili tek planirate usmjeriti svoje poslovanje u e-commerce, pozivamo vas da investirate svoje vrijeme i dođete na predavanje “Prisutnost na webu – online pozicioniranje poslovanja”, poručuju iz velikogoričke razvojne agencije VE-GO-RA-e koja je organizator ovog predavanja.

-Novi kupci rađaju konkurenciju. Ukoliko do sada niste razmišljali o e-trgovini ovo bi vam trebalo biti lagano zvono na uzbunu. Ukoliko ste već online – čestitamo, no idemo vidjeti što možemo bolje napraviti! E-trgovine se ne događaju u dalekoj Americi ili Kini. One su i tu. Kod nas u Lijepoj našoj. Nameće li vam se pitanje: a gdje sam tu ja?! Naše predavanje vam može pomoći u pronalaženju odgovora – trebam li se pojaviti u e-commerce svijetu, ako da, zašto, kako, zbog koga?-istaknuli su organizatori.

Na predavanju će se dotaknuti navedenih i sličnih pitanja s ciljem pružanja pomoći u pronalaženju načina kako online pozicionirati poslovanje.

Predavanje se održava u četvrtak, 25. veljače 2021. s početkom u 16:30 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka ulica 37, Velika Gorica, dvorana vijećnice. 

Na predavanje se možete prijaviti ovdje.