°C 16

U nedjelju četvrto izdanje Sajma izvanškolskih aktivnosti u Zaprešiću: Predstavit će se 30 udruga, klubova, društava i škola

05.09.2023.

Redakcija

Početak nastavne godine vrijeme je kada djeca i mladi odabiru aktivnosti koje će im omogućiti da aktivno i kvalitetno provode svoje slobodno vrijeme. Kako bi im se olakšao odabir s obzirom na interese i talente, Grad Zaprešić i ove je godine organizirao Sajam izvanškolskih aktivnosti.

Na Trgu Ivana Pavla II. u nedjelju 10. rujna više od 30 izlagača iz udruga, klubova, društava i škola koje se bave odgojem i obrazovanjem djece i mladih prezentirat će svoj program i način rada, a sve kako bi djeca i mladi najlakše odabrali aktivnosti za svoje slobodno vrijeme.

Korisnost ovog Sajma je dvostruka. S jedne strane djeci, mladima i njihovim roditeljima pruža se najbolji uvid u mogućnosti koje se nude kako bi što korisnije provodili vrijeme dok nisu na nastavi te time radili na svojim talentima i interesima. S druge strane izlagači će imati priliku promovirati svoj rad.

Zaprešić je grad koji nudi djeci mnoštvo mogućnosti za bavljenje raznim aktivnostima. Od kuglanja i atletike do rukometa, nogometa, tenisa i taekwondoa. Uz sport djeci su na raspolaganju škole stranih jezika, plesni klubovi, likovne, foto i modelarske radionice, glumačke družine te škole za razvoj kognitivnih sposobnosti.