°C 1

Teška infekcija bolesnog mladića prikovala za krevet! Majka vapi za pomoć

16.02.2021.

Maja Peranić

Anđelka Keleković Celjak samohrana je majka Markice Andričića, 37-godišnjeg mladića koji boluje od cerebralne paralize. Obitelj se našla u teškoj životnoj situaciji i moli za pomoć.

Prije pet godina Markica je zbog urinarne infekcije završio u bolnici na dugotrajnom liječenju gdje je zadobio teške dekubitalne rane. Za njega se brine njegova majka koja je bila primorana napustiti posao kako bi se u potpunosti mogla posvetiti njegovanju sina. Danas se nalaze u teškoj financijskoj situaciji te mole za pomoć. Potrebne su im sterilne gaze i sredstva za povijanje rana, no financijska pomoć im je sada najpotrebnija.

-Molimo vas, a posebno moj Markica, pomozite nam od srca i olakšajte nam na način na koji možete, ali vas iskreno molim pomozite. Treba nam financijska pomoć. Hvala vam od srca-rekla je majka Anđelka ističući kako je ljubav majke jača od svega i da će se brinuti za svog sina za kojeg vjeruje da će uz pomoć izliječiti teške dekubitalne rane do kojih je Markica barem mogao prošetati parkom i živjeti kvalitetnijim životom.

Financijsku pomoć možete uplatiti na račun Zagrebačke banke: Markica Andričić, Zagrebačka banka, HR 1023600003237802475
SWIFT/BIC: ZABAHR2X
098/958 47 22
Adresa: 10360 Sesvete, 144. brigade Hrvatske vojske 2