°C 18

Sladoledni dan u Dugom Selu: Sve osnovnoškolce za kraj školske godine sutra čekaju besplatni sladoledi i muffini

13.06.2019.

Petar Brnada

Kraj školske godine svim dugoselskim osnovnoškolcima donosi posebno zabavan i zanimljiv dan.

Naime, kako su najavili iz Grada, za sve njih zadnjeg dana škole, 14. lipnja, u Kolodvorskoj ulici od 10 do 13 sati bit će održan Sladoledni dan koji je svojevrsni poklon Grada Dugog Sela, Slastičarnice „Jagode i čokolada“ i Pekarnice Croatia koji će donirati sladoled, te po novome i „Slatkih dekoracija“ iz Dugog Sela koje će donirati muffine.

-Za tu priliku u tjednu prije kraja škole bit će podijeljeni besplatni kuponi za konzumaciju 'slatkača' i muffina i to učenicima školama Josipa Zorića i Ivana Benkovića te đacima s područja Dugog Sela koja pohađaju nastavu u OŠ Stjepana Radića u Božjakovini. Na sam Sladoledni dan Kolodvorskoj ulici bit će organiziran prigodni program u sklopu Projektnog dana „Pametno odvoji, čisti grad osvoji“ uz eko radionice i animatore-priopćili su iz Grada.

Inicijativa za organizaciju ovog veselog Sladolednog dana potekla je od vlasnika Slastičarnice „Jagode i čokolada“ Dominika Vršića koji je za završetak prošle školske godine sve odlikaše dugoselskih osnovnih škola počastio s njihovim sladoledom, dodaju iz Grada.

Foto: Grad Dugo Selo