°C -2

Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku!

10.12.2020.

Maja Peranić

Prije točno četiri godine zaprosio je svoju odabranicu javno – u centru Vrbovca, ukrasivši park svijećama i laticama ruža te transparentom na kojem je pisalo "Sanja udaj se za mene". Ona je rekla: DA! Gdje je danas mladi par čija je snimka zaruka te 2016. postala hit na društvenim mrežama?

Vijest o romantičnoj prosidbi Mladena M. iz Vrbovca, koji je svoju djevojku Sanju M. iznenadio na njezin rođendan, 9. prosinca 2016., ubrzo se proširila društvenim mrežama, a videosnimku i članak objavio je i naš portal zgprsten.hr koji je tada tek počinjao s radom. Bio je to jedan od najčitanijih članaka tada, a i najgledanijih videa koje smo objavili, pa smo za naše čitatelje, a i iz vlastite znatiželje, odlučili provjeriti gdje je mladi par danas i jesu li svoju vezu doista okrunili brakom!

Odgovor je gotovo jednako romantičan kao i snimka: Da, Mladen i Sanja već su dvije godine u sretnom braku. Oženili su se 6. listopada 2018. godine nakon osam godina veze.

-Oženili smo se skoro dvije godine nakon što me zaprosio. 6.10. 2018. Svadba je bila prava fešta, 160 uzvanika, slavili smo u restoranu Sablić u Dubravi. Danas živimo u kući u Poljanskom Lugu kraj Vrbovca, a s nama živi i suprugova baka. U braku je odlično već evo dvije godine! - priča nam gospođa Sanja.

Nije znao što bi joj kupio pa je javno zaprosio!

Rođendanski poklon koji ju je dočekao u vrbovečkom parku te 2016., kaže nikad neće zaboraviti, a njezin suprug Mladen jednako romantičan nastoji biti i dalje.

- Prvo je to bio šok, nisam to očekivala, ali stvarno je bilo prekrasno-prisjeća se Sanja, a Mladen dodaje da je sve to organizirao jer mu je ponestalo ideja za rođendanski poklon:

-Iskreno nisam više znao kaj bi joj kupio za rođendan pa sam si tak odlučio. Skupio sam njezine prijateljice i one su mi pomogle da iznenađenje uspije-kaže Mladen i dodaje:

-Pokušavam i dalje biti romantičan i spremati joj neka iznenađenja.

Osim što je uvijek bio romantična duša, Mladen je još prije deset godina Sanju osvojio dobrotom, šarmom i mnogim drugim stvarima koje su potrebne kako bi veza bila uspješna.-Mladen me osvojio dobrotom, šarmom, malim stvarima koje su posebne. Tu su poštenje, razgovor, razumijevanje-kaže Sanja, a njezin suprug se slaže da je to obostrano, jednake kvalitete ima i Sanja.

Povjerenje, ljubav, kompromis

Mladima koji se danas sve teže odlučuju na brak ovaj par poručuje da se nemaju čega bojati dok god imaju pravu osobu uz sebe:

-Ja sam rekla da bih, da sam znala da će mi biti tak dobro, da bih se i prije udala, ne znam što smo tako dugo čekali-kaže Sanja.

-I ženina je uvijek zadnja! Ja samo kažem: "Da draga" – šali se Mladen i dodaje kako je u vezi i braku najvažnije povjerenje, kompromis i ljubav.

O Mladenu i Sanji njihovi prijatelji i obitelj imaju samo riječi hvale. Kažu nam kako se radi o dvoje skromnih i vrijednih mladih ljudi koji su uvijek tu kad nekome treba pomoći.

-O njima bih mogla puno govoriti. Dvoje prekrasnih mladih ljudi, skromni, vrijedni, uvijek tu kad bilo što zatreba. Sama činjenica da ih prijatelji uzimaju za kumove što vjenčane, što djeci za krsno kumstvo ili krizmu govori koliko su divni-rekla nam je Mladenova sestra Renata.

Sretnom mladom paru želimo da se njihova romantična priča nastavi još dugo dugo godina.

(fotografije ustupili Sanja i Mladen)

Galerija slika

Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku! Sjećate se romantične prosidbe iz centra Vrbovca? Mladi par već je dvije godine u sretnom braku!