°C 14

Prijave još otvorene za ovogodišnju Svetonedeljsku fišijadu na jezeru Rakitje

14.08.2019.

Romana Šimek

Već tradicionalna, 20. po redu Svetonedeljska fišijada održat će se u nedjelju 1. rujna na jezeru Rakitje u organizaciji svetonedeljske Turističke zajednice i Športsko ribolovnog društva Rak Rakitje.

U tijeku su prijave za natjecanje u pripremanju fiša, a svoju ekipu možete prijaviti najkasnije do 26. kolovoza. Prijaviti se možete osobno u ribičkom domu ŠRD Rak Rakitje, na fax: 01/ 3336 360 ili na emali; srd.rak@zg.t-com.hr te info@svetanedelja.hr

-Očekuju vas brojne natjecateljske ekipe, kuhanje fiša u najvećem kotlu u Hrvatskoj od 600 litara, besplatna degustacija fiša, natjecanje u pučkim igrama i bogat zabavni program- poručuju organizatori.

Program Svetonedeljske fišijade kreće u 10 sati, okupljanjem natjecateljskih ekipa. Fiš se počinje pripremati oko 14 sati, a za to vrijeme nastupat će Kuburaško društvo Gromovnik. Natjecatelji će imati vremena pripremati ribu do 16 sati, nakon čega slijedi ocjenjivanje fiša i besplatna porcija za sve posjetitelje. Proglašenje onih najboljih te dodjela nagrada bit će u 18 sati.

foto: Davor Puklavec/PIXSELL