°C 11

Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima

12.08.2020.

Ivana Ćurić

Onu staru izreku "bolje da propadne selo, nego običaji" još jednom su svojim trudom i voljom pokazali Pribićanci koji su se proteklog vikenda okupili na Pribićkim susretima i tradicionalnom turniru sela.

Susreti su održani 42. godinu za redom, a kao i prethodnih godina velik broj mještana uključio se u samu organizaciju predvođenu Nogometnim klubom Pribić.

Subota je bila rezervirana za turnir sela koje je ove godine osvojila ekipa iz Dola i Puškarova Jarka koja je u finalu svladala Strmac Pribićki. Treće mjesto pripalo je momčadi Milašinskog briga.

 

Najviše smijeha svakako su izazvale stare seoske igre u nedjelju na Pribićkim susretima, pa su se Pribićanci mogli nadmetati u ruljenju kukuruza, skakanju u vreći, vuči kola...tu su najspretniji bili oni iz Frakljaca, drugoplasirana je ekipa Donjeg i Gornjeg Pribića, dok su na trećem mjestu završili Pribićanci iz Hutina. Naravno ni ove godine nije izostala raskošna tombola kao ni zabava uz grupe Impulse i Maestral koje su goste zabavljale u večernjim satima.

- Neizmjerno i veliko hvala svima koji su nam pomogli u malo drugačijoj organizaciji naše tradicionalne manifestacije. Stoga hvala svim sponzorima, donatorima tombola, članovima i igračima kluba, svima onima koji su "uskočili" kad je trebalo, a posebno hvala vrijednim članovima predsjedništva. Grupa Impulse i Grupa Maestral opet su napravili pravu zabavu na igralištu. Veselimo se idućoj godini kada i obilježavamo 50 godina kluba-poručili su organizatori.

(foto: NK Pribić)

Galerija slika

Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima Pribićanci se 42. put okupili na tradicionalnim Susretima