°C -2

Pokrenut Gero Centar Crvenog križa Samobor: Umirovljenici uključite se!

30.11.2020.

Maja Peranić

Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika započelo je s provedbom projekta pod nazivom "Gero centar Crvenog križa Samobor". Najavljuju brojne aktivnosti za umirovljenike, a bit će potpuno besplatne.

Riječ je o projektu koji će se provoditi sve do listopada 2023. godine i financiran je s 85% iz Europskog socijalnog fonda i s 15% iz državnog proračuna RH. Ukupna vrijednost ovog projekta je 1.678.178,74 kn.

Svrha projekta je povećanje kvalitete života i socijalne uključenosti umirovljenika, a provodit će se besplatni programi koji omogućuju zdravo i aktivno starenje.

-Ovim putem pozivamo sve umirovljenike da se pridruže radionicama organiziranim u sklopu projekta, kao što su npr. zdravstvene radionice, radionice nordijskog hodanja, kulinarske radionice, radionice izrade Samoborskog kraluša i još mnoge druge zanimljive aktivnosti – istaknuli su iz Grada Samobora.

Projektne aktivnosti namijenjene su umirovljenicima koji za sva pitanja mogu kontaktirati Gradsko društvo Crvenog križa Samobor na brojeve telefona 01/3361-681 i 01/6546-683.