°C 16

Plesni klub Balans Code nastupio na International Dance Open Budapest

05.11.2019.

Romana Šimek

U razdoblju od 25.-27.10. 2019. plesačice Udruge Balans-Code iz Svete Nedelje sudjelovale su na plesnom natjecanju Internacional Dance Open Budapest koje se održalo u Kulturnom centru Joszefa Attile u Budimpešti. 

Balansice su u kategoriji show dance kids production, jazz dance kids grupa i lyrical junior produkcija u konkurenciji između Mađarske, Slovenije, Bugarske i Hrvatske osvojile tri druga mjesta. -Srebro je dokaz  kako smo na dobrom putu, no da moramo još puno trenirati kako bi konkurirali za dobar plasman- kažu iz plesnog kluba.

Vrijeme između natjecanja Balansice su provele u razgledu najljepšeg europskog zoološkog vrta, u noćnoj panoramskoj vožnji po Dunavu, razgledu Ribarske tvrđave, vožnji u Budapest kotaču koje će im zasigurno ostati u lijepom sjećanju. -Lijepo je biti dio Balansa sklapati  prijateljstva, uspomene sa zajedničkih putovanja jer smo u 15 godina postojanja imali prilike posjetiti mnoge europske destinacije poput Pariza, Venecije, Trsta, Berlina, Beča, Ljubljane, Budimpešte, Sarajeva i mnogih drugih. Balansicama slijedi iduće natjecanje “Grand Prix” koje će se održati 9.11. u Sisku- kažu iz kluba.