°C 27

OPGovi Hrvatske: Izradite stranicu i presonalizirajte svoju djelatnost - besplatno!

12.05.2020.

Redakcija

Projekt “OPGovi Hrvatske” provodi udruga Inovativni projekti iz Rijeke i Hrvatska zajednica županija. Radi se o web platformi kojoj je za cilj obuhvatiti sve OPG-ove na području 20 županija i Grada Zagreba. Straicu možete posjetiti OVDJE.

U Hrvatskoj je registrirano 162.966 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Rijetki među njima imaju vlastitu internetsku stranicu putem koje na osobniji način mogu predstaviti svoj rad. Upravo to je temeljna svrha ove platforme – samostalna izrada i upravljanje vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG.

OPGovi Hrvatske imaju i svoju grupu na Facebooku, kojom se lakše umrežavati i dobiti informacije, a s ciljem da se na ovaj način potakne čim veći broj OPGova da plasiraju svoje proizvode na domaće tržište.

MISIJA:

Pružati relevantne informacije i redovito ažurirane podatke o hrvatskim OPG-ovima, biti im stalna podrška u razvoju te ih na najbolji mogući način prezentirati krajnjim korisnicima njihovih proizvoda.

VIZIJA:

Biti polazišno mjesto obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Hrvatske i svim zainteresiranim građanima za korištenje njihovih proizvoda, a u svrhu zajedničkog prosperiteta.

Osnivači ovog projekta naglašavaju kako je projekt u potpunosti besplatan i ne generira dobit, a razvijen je isključivo dobrom voljom volontera udruge i članova Hrvatske zajednice županija.

- Ako ste vlasnik OPG-a jednostavno izradite vlastitu web stranicu. Način funkcioniranja naše neprofitne web platforme www.opgovi.hr je vlastito dodavanje podataka od strane OPG-ova. Ne brinite, imamo mjesta za svih 162.966 – ističu na Facebook grupi.