°C -3

Okušajte se u trail i canicross utrci i napunite baterije u prirodi

20.10.2020.

Ivana Ćurić

Ako ste ljubitelj pasa i trčanja u prirodi ove subote nikako nemojte zaobići Ključić Brdo nedaleko Velike Gorice gdje se održavaju dvije utrke, trail utrka za trkače te canicross utrka za trkače i pse.

Riječ je o događaju kojeg organizira Klub za trčanje i planinarenje sa psima "Canicross Croatia". U subotu se tako održavaju dvije utrke, prva canicross utrka sa startom u 10:00 sati te nakon nje slijedi trail utrka sa startom u 10:20. Prijave za utrku primaju se do srijede 21.10.2020. u ponoć. Prijave i uplate nakon tog roka više neće biti moguće, popis prijavljenih i obrazac za prijave nalazi se OVDJE.

Start i cilj bit će u blizini izletišta Ključić Brdo, kod Paintball kluba 300.

-Sama utrka duga je nešto više od 7 km te nema ni metra asfalta, a radimo na tome da i količina uspona bude najmanja moguća. Više detalja sa slikama sa staze očekujte u objavama na ovom događaju. Na otprilike pola staze bit će okrjepa s vodom za ljude i pse, a na još dva mjesta na stazi bit će vode samo za pse. Na utrku su dobrodošli šetači! Oni ne mogu konkurirati za pobjedničke nagrade, no očekuju ih vrijedne nagrade na tomboli-poručili su organizatori.

Canicross kategorija će se bodovati za Prins Canicross Croatia trail ligu kao njeno 7. kolo, a više informacija možete pronaći na njihovoj FB stranici.