°C 1

Okupljaju se frizeri koji će volontirati na potresima pogođenim područjima

18.01.2021.

Ivana Ćurić

Na inicijativu velikogoričke obrtnice okupljaju se gorički frizeri koji će volontirati na potresom pogođenim područjima i razveseliti tamošnje stanovnike besplatnim šišanjem i frizurom. No, plemenitoj inicijativi se odazivaju frizeri i izvan Turopolja.

-Jako sam sretna da mi se javila predraga Štefi Sadak Turković iz Frizerski Salon San i predložila inicijativu da se skupe velikogorički frizeri volonteri i jedan dan odu do pogođenih područja ošišati ljude i malo ih razveseliti. Odmah sam ideju proslijedila našoj Branka Bakšić Mitić i čekamo daljnje upute. Molim sve frizere da se jave ako su zainteresirani. Vjerujemo da će akcija biti sljedeću nedjelju. Velika Gorica je stvarno Velika-objavila je poziv na svom Facebook profilu neumorna Dalija Zubek zaslužna za organizaciju brojnih humanitarnih akcija.

Dodaje i kako su se za akciju javili frizeri iz Osijeka i frizeri iz Petrinje koji su uspjeli spasiti nešto od opreme te žele sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji, pa vjerujem kako veliki odaziv neće izostati jer akcija je već prešla granice Turopolja. Odluče li se i drugi frizeri iz Zagrebačke županije sudjelovati u ovoj jednodnevnoj akciji mogu kontaktirati na Facebooku Daliju Zubek ili  Frizerski salon San iz Velike Gorice.